СБУ затримала керованих спецлужбами РФ злочинців, які планували дестабілізувати ситуацію в Харкові

Дата: 25.01.2022
Автор:

Служба безпеки України під час масштабної операції знешкодила в Житомирі і Харкові організоване злочинне угруповання, яке координували представники спецслужб Росії. Про це повідомили у прес-центрі СБУ, передають Патріоти України.

У зловмисників вилучили вибуховий пристрій, стрілецьку зброю та боєприпаси. Організатори банди займалися підготовкою серії розбійних нападів на міські інфраструктурні об’єкти, у тому числі комерційної сфери. За їхнім задумом, це мало призвести до дестабілізації внутрішньої обстановки в регіонах.

Встановлено, що групу організували двоє місцевих жителів, один з яких має громадянство Росії. Під прикриттям нібито працевлаштування в охоронній фірмі, вони підбирали “кандидатів” до складу банди. Для цього, використовували зв’язки серед криміналітету.

Під час слідчих дій за місцями перебування організаторів правоохоронці виявили спеціальні технічні пристрої радіочастотного пригнічення, чорнові записи з планами щодо підготовки до розбійних нападів, засоби зв’язку, комп’ютерну техніку та електронні носії інформації із доказами протиправної діяльності. Тривають слідчо-оперативні дії.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру