Актор з Черкащини, відомий роллю Холодноярського отамана у фільмі “Чорний Ворон” – на сафарі в Африці

Дата: 18.01.2022
Автор:

У екзотично дикій частині Африки, у малозвіданій Кенії на березі Індійського океану проводить зимові канікули разом зі своєю дружиною уродженець м.Корсунь-Шевченківський, що на Черкащині, зірковий український актор Тарас Цимбалюк.

Відповідні фото і захоплені відгуки про сафарі, про диких звірів і природу та в цілому про відпочинок актор розмістив на своїй сторінці в Instagram.

«Колись книга Макконахі надихнула мене на Африку. Я не про Єгипет і Туніc, а про ту справжню, „трушну“ Африку, де ночі супроводжуються купою звуків живності, де переважає бідність, але, разом з тим – свій неповторний колорит і побут. Ми вибрали Кенію, котра ще не пройшла такий курс європеїзації, як Балі, наприклад. Тут все, як ми очікували: якщо не брати до уваги готель зі зручностями, то дійсно можна відчути себе тим відірваним від цивілізації тубільцем»,— написав Цимбалюк.

Нагадаємо: Тарас Цимбалюк відомий перш за все за своїми ролями у фільмах, які були відзняті за мотивами земляків-письменників: за роллю холодноярського отамана у фільмі «Чорний Ворон», знятому за мотивами книги уродженця Черкащини Василя Шкляра та роллю Карпа Кайдаша у телесеріалі «Спіймати Кайдаша» за мотивами книги так само уродженця Черкащини Івана Нечуя-Левицького.

Його акаунт в Inctagram завжди популярний не лише у фанатів творчості актора, а й у журналістів, адже корсунчанин часто розміщує інформацію, що стосується його зйомок у нових кінопроектах. Так, незадовго до публікацій, що стосуються кенійського відпочинку, Цимбалюк опублікував фото зі знімального майданчику 4-го сезону популярного вже не тільки в Україні, а й за кордоном телесеріалу «Кріпосна». На фото актор тримає у руці фото в позолоченій рамі, де він – у ролі коваля Назара з донькою Зоряною на руках. Навіть це фото слугувало приводом для серії публікацій у ЗМІ, які з нетерпінням чекають продовження рейтингової кіноісторії…

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру