“Своєрідний гімн молоді”: черкаський гурт “Сонце в кишені” записав пісню на слова Василя Симоненка

Дата: 10.01.2022
Автор:

 

Гурт "Сонце в кишені" і журналісти "Суспільного" в день запису нового кліпу

“Є тисячі доріг”. Таку назву має новий кліп черкаського гурту “Сонце в кишені”. Створили пісню на основі вірша українського поета та журналіста Василя Симоненка, приурочивши до річниці від дня його народження, розповів Суспільному вокаліст гурту Олександр Дубина.

Ідея написати музику до вірша з’явилася у нього після відвідин бібліотеки, зауважив Олександр Дубина:”Якось восени був у обласній бібліотеці і побачив експозицію творів Василя Симоненка. Проходячи повз, не міг не зупинитися. Відкрив одну із книг, а там цей вірш”.

Ця пісня — своєрідний гімн покоління молодих людей, черкащан, які проживають в різних місцях, зауважив Олександр: “Власне, це ровесники незалежності України, можливо, трохи старші. Це співпадає з нашими внутрішніми переживаннями”.

Учасник гурту Святослав Подольський розповів: пісня вийшла симфонічною, тому вирішили додати сопілку. “Вона досить лірична, тому сопілка гарно підходить. Ми вперше записали композицію із сопілкою”, — зазначив він.

Аранжуванням задоволений бас-гітарист Дмитро Чабаненко. Від себе він додав низького звучання. На його думку, це одна з кращих пісень гурту.

 

 

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру