Українські позашляховики Sharp найкращим чином показали себе в пісках Еміратів і снігах Північного полюса

Дата: 20.12.2021
Автор:

Українські позашляховики Sharp спричинили жваве зацікавлення потенційних закордонних покупців на виставці Dubai Civil Defence у Дубаї в Об’єднаних Арабських Еміратах.

Українці провели показовий тест-драйв для учасників, що зацікавлені у пожежному, медичному та рятувальному напрямках у виробництві спецтехніки й обладнанням…

Тим часом, французька круїзна компанія Ponant, яка організовує ексклюзивний відпочинок у найвіддаленіших куточках світу, анонсувала, що у своїх турах на Північний полюс, використовуватиме саме український позашляховик Sherp.

Завдяки нововведенню, мандрівники, яких приваблюють унікальні крижані пейзажі, засніжені горизонти та айсберги зможуть рухатися будь-якою поверхнею – снігом, кригою чи водою.

Для транспортування машини від українського виробника, французи використали спеціальний трюм з окремими дверима в криголамі Le Commandant Charcot.

Це круїзний корабель, який і везе туристів Арктикою. Зараз на сайті перевізника представлено 67 круїзів у цьому напрямку.

Попри те, що перевізник спеціалізується також на круїзах до Ісландії та Норвегії, у компанії зазначають, що можливість дослідити регіон на Sherp’і, доступна лише туристам, які відправляються власне на суворий Північний полюс.

Джерело: Sherp.global

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру