Сухопутні війська ЗСУ нарощують бойову міць

Дата: 14.12.2021
Автор:

Основним напрямком діяльності Командування Сухопутних військ Збройних сил України є підвищення кількості повністю боєготових частин і наразі в цьому напрямку досягнуто значних успіхів.

Про це в ексклюзивному інтерв’ю для військового порталу Defense Express  повідомив Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський, відмітивши, що за останні два роки кількість боєготових частин в Сухопутних військах ЗС України збільшилась майже в п’ять разів.

“Відзначу, що основним напрямком нашої діяльності є підвищення кількості повністю боєготових частин. Нам вдалось зберегти ту позитивну тенденцію, що спостерігається протягом останніх років і кількість боєготових частин, що готові до виконання поставлених бойових завдань постійно збільшується. На сьогодні ми досягли достатньо високого показника. Якщо порівнювати з тим, що було два роки тому – ми збільшили кількість боєготових частин майже в п’ять разів” – заявив Олександр Сирський.

Говорячи про міжнародне співробітництво військових, Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України наголосив на пріоритетності поглиблення взаємодії з партнерами по НАТО, зокрема – з з Об’єднаним командуванням Об’єднаних сухопутних військ НАТО (LANDCOM) – в тому числі і в питанні спільного виконання завдань.

Зокрема, Олександр Сирський заявив: “Ми значно розширили наше міжнародне співробітництво і, в першу чергу, це стосується поглиблення взаємодії з Об’єднаним командуванням Об’єднаних сухопутних військ НАТО. Нами спільно з партнерами по НАТО сплановано на наступний рік проведення 28 різних заходів. Основним завданням розширення такої міжнародної взаємодії є поглиблення взаємосумісності і спільного виконання завдань за призначенням з підрозділами країн-партнерів та наших союзників”.

Нагадаємо, що раніше Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський розповів про те, що Сухопутні війська ЗСУ перейшли на стандарти НАТО та наближаються до повної сумісності з військами Альянсу, а також про те, що українських військових за стандартами НАТО тренують чотири іноземні місії.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру