Терориста Гіркіна налякав союз України і Туреччини у справі деокупації Криму

Дата: 06.12.2020
Автор:

У відповідь на заяву влади Туреччини про початок першої фази по деокупації Криму один з колишніх ватажків “ДНР” офіцер ГРУ Ігор Стрєлков-Гіркін заявив, що ситуація для Росії виглядає вкрай погано, передають Патріоти України.

Напередодні турецьке МЗС із допомогою глави відомства Мевлюта Чавушоглу зробило заяву про те, що Анкара провела з Києвом переговори і починає активну фазу дій по деокупації Кримського півострова. У відповідь Стрєлков заявив, що для Росії “справа погана”. Він зазначив, що підтверджується його власний прогноз по початку співпраці України і Туреччини по звільненню Криму. Гіркін підкреслив, що на даному етапі розвитку російська армія вразлива як ніколи, а внаслідок цілої низки помилок Путіна РФ загрузла в капканах на Кавказі і Близькому Сході.

“Если это не фейк (или ошибка в точном переводе), то… дело дрянь. Впрочем, в любом случае, именно этого я ожидал и ожидаю в будущем. Стараниями Нашего Уникального Стратегического Преимущества, залезши “по самые гланды” в капканы в Сирии и Карабахе (не считая Ливии и прочих “африканских экзотических стран”), ВС РФ уязвимы, как никогда ранее”, – заявив він.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру