На конкурс на кращий ескіз Великого Державного Герба України подано понад сто робіт

Дата: 10.11.2020
Автор:

 

Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти вже отримало 108 робіт в рамках конкурсу на кращий ескіз Великого Державного Герба України.

 Прийом робіт завершено. “Минулого разу, коли проводився подібний конкурс, за рік було отримано всього 52 заявки, тепер же протягом місяця на конкурс надійшло вдвічі більше робіт. Подібна активність свідчить про високу ступінь зацікавленості наших громадян до самого конкурсу. Тож для нас вкрай важливо, щоб цей конкурс відбувся максимально прозоро і справедливо”, – зазначає Голова Держмистецтв Галина Григоренко.

Також очікується, що ескізів може бути ще більше, оскільки деякі роботи, що були відправлені поштою у встановлений строк, могли ще просто не дійти.

Наступним етапом, після отримання всіх робіт, буде перевірка їх на відповідність умовам, встановленим постановою Кабінету Міністрів України, та проведення виставки.

Вказана виставка відбудеться з 12 по 27 листопада 2020 року у виставкових залах “Хлібні” Національного заповідника “Софія Київська”, де всі охочі зможуть переглянути роботи, представлені на конкурс.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру