Мотопіхота ЗСУ готується до Rapid Trident – 2020

Дата: 30.08.2020
Автор:

Вишкіл військовослужбовців мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка відбувається в рамках підготовки до міжнародних навчань Rapid Trident – 2020. Підрозділи бригади, залучені до «Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи – Україна», протягом місяця проходитимуть тренування у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

За цей час вони пройдуть увесь комплекс бойової підготовки, починаючи від одиночної кожного окремого бійця й закінчуючи командно-штабними навчаннями. Слід підкреслити, що під час КШН офіцери управління військової частини вчаться планувати бойові дії бригади за процедурами НАТО. При цьому повністю використовують термінологію, класифікацію та умовні позначення армій Альянсу.

Варто також зауважити, що підготовку до навчань у бригаді розпочали за кілька місяців до виходу на полігон з вивчення англійської мови. Адже під час активної фази Rapid Trident управління військами здійснюватиметься англійською мовою, позаяк у навчаннях візьмуть участь близько 4000 військовослужбовців з майже десяти країн. Аби бійці могли спокійно порозумітися з військовослужбовцями інших країн, не витрачаючи час на посередництво перекладачів, командування бригади організувало курси вивчення англійської. Передусім мовну підготовку пройшли солдати, сержанти та офіцери, котрих залучатимуть до міжнародних навчань. У ролі вчителів були військовослужбовці, які досконало володіють англійською та мають відповідну освіту.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру