У РНБО нагородили переможців першого в Україні онлайн-хакатону з кібербезпеки

Дата: 10.06.2020
Автор:

Секретар РНБО України Олексій Данилов та заступник Секретаря РНБО України Сергій Демедюк нагородили переможців першого в Україні онлайн-хакатону «Говерла» для суб’єктів Закону України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України» та працівників критичної інфраструктури, проведеного Національним координаційним центром кібербезпеки при РНБО України та фондом CRDF Global в Україні. Про це повідомляє пресслужба РНБО.

«Вкотре хочу наголосити, що традиційні війни відходять в минуле, сучасні загрози мають кібернетичний та біологічний характер, а також актуальним є питання протистояння у космосі. Події останнього часу навколо пандемії довели це», – зазначив Олексій Данілов, підкресливши важливість посилення співпраці між державним та приватним сектором у сфері протидії кіберзагрозам.

Заступник Секретаря РНБО України Сергій Демедюк зазначив, що онлайн-хакатон дав можливість фахівцям державних структур та приватних компаній продемонструвати свої навички на практиці та виробити спільні підходи до реагування на кіберінциденти.

Переможці онлайн-хакатону поділилися позитивними враженнями, відзначивши елемент змагальності та цінність практичного досвіду.

За результатами штабних кібернавчань найвищих показників досягли представники червоної команди етичних хакерів: представники компаній Cyber Unit, ITLab, Berezha Security, 10Guards.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру