Злякавшись українського фрегата, танкер окупантів заховав свій прапор-триколор

Дата: 03.05.2020
Автор:

Фрегат "Гетьман Сагайдачний" в українському Чорному морі

Флагман Українського флоту – «Гетьман Сагайдачний» знову попрацював у морі. Цього разу фрегат закрив район для проведення ракетних випробовувань та виконав низку навчально-бойових завдань.

Екіпаж успішно виконав завдання з практичних стрільб з корабельної артилерійської установки АК-100 та знищення умовного противника із зенітної автоматичної артилерійської 30-ти міліметрової установки – АК-630. Вперше за декілька років корабель провів стрільби з пускового ракетного комплексу ПК-16 і забезпечив радіоелектронні перешкоди, які створюють так звані «хмари» для виведення з курсу наведених на корабель ракет.

Водночас, українські військові моряки вже не вперше зафіксували порушення морського права та присутність Чорноморського флоту РФ в окупованих і стратегічно важливих морських ділянках.

Окрім військових розвідувальних кораблів Російської Федерації, в районі Галіцинських газових родовищ (130 км від Одеси), екіпаж флагману зафіксував, як російський танкер, який рухався з окупованих морських районів, спустив триколорний прапор зі свого флагштоку, намагаючись, аби українські моряки його не ідентифікували.

АрміяInform

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру