Вийшов тизер повнометражного українського мультфільму “Гуллівер повертається”

Дата: 04.04.2020
Автор:

Студія “Квартал 95″ та Gulliver Films презентували в Україні перший тизер повнометражного анімаційного фільму “Гуллівер повертається”. 

Динамічне відео уперше знайомить глядачів з деякими героями, а саме – з подругою Гуллівера, красунею Марсі, веселим мишеням Пі та смішним охоронцем Стівеном. Персонажі мультфільму особисто презентують майбутню кіноісторію і себе в ній. Також саме Марсі уперше  анонсує дату прем’єри мультфільму – в український прокат “Гуллівер повертається” вийде вже 24 грудня 2020 року.

За сюжетом нових пригод відомого героя, створеного Джонатаном Свіфтом, Гуллівер повертається в Ліліпутію. За час його відсутності в країні відбулися значні зміни. Запаморочливі веселі пригоди, погоні, випробування – ось з чим доведеться зустрітися мандрівникові та його друзям.

Нагадаємо, презентація повнометражного мультфільму (в міжнародному прокаті він має назву Gulliver Returns) нещодавно відбулася у Берліні, в рамках кінофестивалю Berlinale. Це перший український мультфільм, процес виробництва якого максимально відповідає стандартам компанії Disney.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру