У Смілі скоєно напад на рекламні конструкції ветерана АТО, який балотується до ВР. Нападниця підписалася як “Козловская”

Дата: 14.07.2019
Автор:

На Черкащині триває серія нападів на рекламні конструкції кандидатів. Якщо раніше таке відбувалося більше в обласному центрі, то тепер так звані “куби” з агітацією нищаться і в райцентрах.

Зокрема, у Смілі (198 виборчий округ) в ніч проти 14 липня невідомі пошкодили “куб” з рекламою кандидата до Верховної Ради від “Європейської солідарності” Артема Лукашука – ветерана АТО, який після важкого поранення і тривалого лікування в госпіталях нині відомий як неодноразовий спортивний переможець на “Іграх нескорених”.

На полотні реклами після нападу залишився напис російською мовою: “Я против. Козловская” – і підпис.

Публікуючи відповідні фото у себе на Facebook, кандидат лише лаконічно зазначив: “Один куб вкрали, а інший пошкодили, ще й підпис залишили. Сміх та й годі!”

У коментарі для “Козацького краю” Артем Лукашук розповів: “Хоча напис на полотні залишений жіночим почерком – не вірю, що написане прізвище “Козловская” – справді тієї людини, яка це зробила. Шкода тільки, що залишається невідомим, проти чого конкретно виступає ця “Козловская”. Проти європейського майбутнього, про яке написано на рекламі? Проти прагнень вступу до НАТО? Чи просто проти мене конкретно? Цікаво – навіщо вона захопила з собою мій портрет – навряд, щоб удома на стіну причепити. У мене, на жаль, іншого на заміну тепер немає – на весь округ кубів було п’ять, тепер цілими залишаються лише три…”

Ярослав ЗВЕНИГОРА  

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру