До історико-культурного фестивалю “Товмацький курінь” визначать переможців “отаманської” премії імені Лютого-Лютенка

Дата: 29.01.2019
Автор:

Відповідно до Положення про щорічну Премію ім.Івана Лютого-Лютенка – Холодноярського отамана,мецената Товмацька сільська рада (Шполянського району Черкащини), засновник Премії, оголосила конкурс на здобуття Премії.  Про це повідомляє “Козацький край”.

Положення про Премію ім. І. М. Лютого-Лютенка

Щорічна премія ім.І.Лютого-Лютенка заснована у 2018 році Товмацькою сільською радою з метою популяризації історико-культурного фесту “Товмацький курінь” та з метою відзначення осіб,що внесли значнийвклад у розбудову української державності,піднесення рівня патріотизму та національної свідомості громадянського суспільства, досягнення визначних успіхів у різних сферах громадської, суспільно-політичної, культурно-мистецької, соціально-економічної діяльності.

Премія присуджується у трьох номінаціях:
- публіцистика, історичні дослідження;
- література, музичне та вокальне мистецтво;
- громадська діяльність;
сума коштів однієї номінації складає 10 тис.грн. Таким чином, премія ім.І.Лютого-Лютенка складає 30 тисяч грн.

Премія присуджується один раз на рік і вручається під час проведення історико-культурного фестивалю “Товмацький Курінь” у с.Товмач, Шполянського району, Черкаської обл.

Відзначення номінантів відбувається шляхом вручення диплому, сувенірного знаку та грошових коштів у розмірі визначених чинним законодавством України(після проведення усіх відрахувань).
кандидатів на номінування премією подають громадські організації, творчі спілки,трудові колективи.

Термін подачі матеріалів на розгляд комісії з 15 січня по 15 травня 2019р.
Матеріали та пропозиції щодо кандидатів на присудження щорічної Премії ім.І.Лютого-Лютенка подаються на електронну пошту голови громадського об”єднання (dmitro_vdv@ukr.net)

Розгляд матеріалів та пропозицій щодо кандидатів на присудження Премії розглядаються комісією в кількості 5-7 осіб, склад якої затверджується на сесії сільської ради с.Товмач.

Особи, яким Премія була присуджена, повторно на здобуття премії не висуваються.

У листі-клопотанні вказується прізвище, ім”я, по-батькові кандидата, його місце роботи, посада, адреса проживання, контактні телефони, зазначається конкретний внесок претендента відповідно до визначеної номінації.

До листа-клопотання,завіреного підписом керівника організації, установи, та печаткою, за наявності такої, ксерокопії паспорта, ідентифікаційного коду, листи на підтримку номінанта.

Фінансування видатків здійснюється за рахунок коштів, що надійшли на рахунок ГО “Товмацький курінь” від спонсорів, меценатів та інших коштів, не заборонених чинним законодавством України.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру