Національний Альянс кличе патріотичну молодь у “Кобзарський рейд” лісами Канівщини

Дата: 22.10.2017
Автор:

28-29 жовтня вже вдруге відбудеться дводенна мандрівка «Кобзарський рейд» лісами Канівщини. Також учасники заходу завітають на Чернечу (Тарасову) гору та  у Шевченківський національний заповідник.

Запрошуємо молодь долучитись до мандрівки та отримати незабутні враження від подорожі ярами і відвідинами однієї з найвищих гір у Каневі, з якої відкриваються чудові краєвиди Дніпра.

Тарасова гора або Чернеча гора — складова частина Канівських гір і Мошенського плато, що розтягнулось на 70 км вздовж Дніпра. Вона являє собою заокруглений прибережний виступ з дуже крутими схилами між двома ярами. Також це місце поховання українського поета Тараса Шевченка.

Організатор заходу Черкаський осередок «Всеукраїнського молодіжного руху «Національний Альянс». До участі у мандрівці допускаються юнаки та юначки від 14 років (можливі виключення). Вкладка за участь 65 гривень. (кошти підуть на покриття харчування та проживання учасників).

Реєстрація триває до 24 жовтня за інтернет-адресою: https://goo.gl/QFVpnq

Якщо маєте запитання або бажання підтримати чи допомогти в організації мандрівки, телефонуйте за номером: +38 068 010 33 46

Сторінки заходу в соціальних мережах: fb.com//2018096695141132

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру