В Авдіївці роздають “гуманітарку”, привезену з Черкащини

Дата: 04.02.2017
Автор:

У тисняві та з величезними чергами. Жителям прифронтової Авдіївки на тамтешньому стадіоні другий день поспіль видають гуманітарну допомогу.

Одними з перших її передали від Черкащини, де зібрали близько десяти тонн гуманітарки. Спершу допомогу привезли в Краматорськ, а вже звідти – в Авдіївку. Серед переданого – чай, теплі речі, їжа, буржуйки та генератори. В першу чергу містянам видають їжу, дитячі гігієнічні набори та теплі речі, пише видання ”Знамя Индустрии”.

Водночас ветеран АТО Масі Наєм у Facebook повідомляє: станом на ранок 3 лютого жителі Авдіївки спокійно ходили вулицями, переважно йшли на стадіон по гуманітарну допомогу.

“Мешканці будинків, які були обстріляні, прибирають осколки і сміття після обстрілів. Весь характер обстрілу – залякує. Били в дорогу і чітко в школу, де роздають гуманітарку. Виходить, що з одного боку “ДНР” намагається залякати жителів, а вся Україна допомагає їм, щоб вони не відчували ту гуманітарну катастрофу, яку намагається створити Росія і “ДНР”, – пише він.

www.vikka.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру