“Козацький край” все більше читають за кордоном

Дата: 05.04.2015
Автор:

Наше видання все частіше цитують закордонні форуми та користувачі соцмереж (в основному українського походження), які мешкають в інших державах – приблизно кожен п’ятий наш читач живе не в Україні. Скажімо, з учорашніх (4 квітня) майже 1200 відвідувачів “Козацького краю” близько 200 – іноземні.

Найбільше закордонних відвідувачів сайт вже традиційно має зі США та з Росії. Окрім того, сайт досить активно читають у Польщі, Німеччині, Білорусі, Італії та інших країнах світу. Час від часу редакція отримує вдячні листи від наших закордонних читачів, особливо ж часто – з Австралії, де у “Козацького краю” сформувалася хай невелика, але постійна читацька аудиторія.

В Україні ядро постійної читацької аудиторії “Козацького краю” формують, у першу чергу чергу, місто Київ, Черкаська,  Харківська,  Львівська, Донецька та Дніпропетровська області. Слід також відзначити, що від часу, коли у Криму окупаційною “владою” фактично знищено кримськотатарські інформресурси, поступово збільшується кримська читацька аудиторія “Козацького краю”.

Увага! До друку готується черговий випуск газети “Козацький край”. Орієнтовна дата виходу газети – 23 квітня.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру