У Черкасах нарешті є вулиця В’ячеслава Чорновола

Дата: 13.12.2012
Автор:

13 грудня 2012 року у Черкасах “сталося чудо”: через більш як 21 рік Незалежності України, після десятки разів невиконаних обіцянок зробити це, рішенням міськради нарешті перейменовано вулицю імені німецького комуніста Фрідріха Енгельса. Віднині ця вулиця має ім’я на честь легендарного рухівця В’ячеслава Чорновола.

Від імені всіх патріотів Черкас і України – щира вдячність тим 35 депутатам, які проголосували  ”ЗА” перейменування, а двом комуністам, які голосували “протів” та соціалістові, який “воздєржался” – тільки “пламєнний коммуністічєскій прівєт”!

Ігор АРТЕМЕНКО

 

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



6 Відповіді на У Черкасах нарешті є вулиця В’ячеслава Чорновола

  1. Сергій на 14.12.2012 из 00:12

    тьфу, не буде добра з перейменувань. див. попередню статтю.

    • kistee на 15.12.2012 из 12:11

      Якби ж ще коментар був змістовним, а не глаголив про те, що вулицю Чорновола комуністи “пастроілі”! Це при тому, що вулиці вже не одне століття…

  2. Сергій на 16.12.2012 из 22:40

    То верніть їй старовинну назву. Або залиште назву радянську, вона теж чимало років була. Мені не нравиться принцип “вижигання” всього “українсько-радянського” “каленим залізом”, який зараз активно пропагується. Історію націоналісти не перепишуть, а от відразу у нащадків тих українців, які будували Україну радянську – викличуть. В 1917-23 рр. і 1939-53 рр “націоналісти” вже намагались використовувати цю методу, щоб винищити прихильників “коммунізму” – як ви знаєте не помогло, більш того, призвело до біди. І взагалі – що це таке, що у нас постійно знищуються пам’ятки історії попереднього періоду? В Європі зберігається пам’ять і стоять пам’ятники і королям і Наполеону і Французській Революції та її діячам, хоч всі вони були далеко не святі, але всі розуміють, що це частина нашої історії. Чим ми гірші?

  3. Сергій на 16.12.2012 из 22:44

    p.s. зрозумійте правильно “затяті комуністи” у мене і у багатьох наших людей (наскільки мені відомо) викликають таку саму відразу. бєспрєдєльщиків, які не поважають інших людей і їх працю, треба спиняти – під яким би прапором вони не виступали.

  4. Сергій на 16.12.2012 из 22:47

    якщо рішення нав’язується народу, навіть з “благих” міркувань – воно залишається нав’язаним. якщо отамана вибирала лише невелика група громадян (козаків), як от зїзд “вільних хліборобів” Скоропадського у 1918 році – то він все одно буде нелегітимним, бо думки усіх інших не спитали, так і тут.

Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру