Книгу Шкляра “Чорний Ворон” вилучають з магазинів. За “пропаганду тютюнопаління”

Дата: 23.10.2012
Автор:

Чиновницьке "кіно" боротьби з тютюнопалінням Шкляра розсмішило...

«Я дуже здивований тим, що книгарні знімають з продажу мої книжки, на яких є моя фотографія з цигаркою, бо податківці штрафують їх за пропаганду тютюнопаління», – заявив письменник Василь Шкляр, коментуючи інформацію у ЗМІ про те, що твір “Залишенець” вилучають з книгарень.

За його словами, навіть найбільш благу ідею чиновники вміють спотворити й довести до абсурду, аби лише з когось здерти копійку.

На переконання Василя Шкляра, значно більш негативний вплив на мізки підростаючого покоління, аніж Тарас Бульба чи козак Еней з люлькою, справляють ті зразки поведінки, які ми щодня бачимо на ТБ.

«Практично вся офіційна хроніка на телебаченні – це пропаганда аморального й нездорового способу життя, яка вчить красти й брехати, ненавидіти свою країну і народ, та ще й створює ілюзію, що за це ніколи нікому нічого не буде», – наголосив письменник.

Письменник риторично запитує, а що тоді виникає запитання, а що робити з «Енеїдою» Котляревсього, шедеврами мистецтва, скажімо, з картиною Поля Сезана «Курець» чи з такими кіно шедеврами як «Лейтенант Коломбо», «Комісар Мегре» чи «Шерлок Холмс»?

На його переконання, це тільки привід вилучити «Залишенця» з продажу, адже відомо, що “колєсніченки” давно носилися з цією ідеєю.

Galinfo

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру