Письменник і видавець Іван Малкович вперше побуває у Черкасах

Дата: 01.10.2012
Автор:

3 жовтня в Черкасах побуває відомий письменник, видавець, власник та директор видавництва “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА” Іван Малкович.

Відвідати місто видавець вирішив на запрошення Людмили Фіть, яка представляє МГО “Книжковий маестро”, видавця Юлії Чабаненко та режисера Черкаського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка Сергія Проскурні для участі в заходах, спрямованих на популяризацію читання серед черкаських дітей та молоді.

Іван Антонович тричі входив у “ТОП-100 найвпливовіших людей України” щорічного рейтингу журналу “Кореспондент”, а його видавництво визнали кращим в Україні у 2002 році на Форумі видавців у Львові.

Розпочне своє перебування в Черкасах Іван Малкович із зустрічі з черкаськими школярами, яка відбудеться о 13:00 у фойє драматичного театру. Тут відомого видавця чекають не тільки цікаві запитання від обдарованих дітей, але й літературні сюрпризи. Всі бажаючі зможуть придбати книги видавництва з автографом директора “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ”.

О 14:00 на площі біля драматичного театру Іван Малкович відкриє дитячий конкурс-фестиваль “Поетичні витівки”. У театральних змаганнях братимуть участь команди, сформовані з учнів 5-8 класів черкаських шкіл. Завдання учасників фестивалю не тільки декламувати гумористичні вірші, але й талановито інсценізувати їх. Переможці отримають призи від спонсорів.

Опісля Іван Малкович відвідає ЧНУ ім. Богдана Хмельницького, де о 14:40 у 301 аудиторії 3 корпусу зустрінеться зі студентами.

Продовжити спілкування з відомим автором і видавцем можна буде під час його творчої зустрічі з черкасцями 18:30 в драматичному театрі та його автограф-сесії.

Наміри МГО «Книжковий маестро» затвердити у суспільстві поняття, що “читати – це модно” зголосилися підтримати директор музейно-етнографічного комплексу «Дикий хутір» Леся Островська, магазин італійського одягу «Ledi Rо», офіційний представник видавництва «Ранок» у Черкаській області Роман Тесля, книгарня «Буквиця» та інші.

За інформацією МГО “Книжковий маестро”

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру