Російський добровольчий корпус заявляє, що вчергове вільно перетнув кордон з росією

Дата: 30.05.2023
Автор:

Представники Російського добровольчого корпусу заявили, що вкотре перейшли державний кордон РФ, пишуть “Факти”.

Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу РДК. Там пообіцяли повідомити мету переходу найближчим часом.

– Вчора прикордонники РФ відзначали своє професійне свято. Бійці РДК привітали їх черговим успішним переходом “дірявого” державного кордону! Мета нашого переходу стане відома найближчим часом, слідкуйте за оновленнями, – зазначають представники РДК.

Раніше стало відомо, що Російський добровольчий корпус вже кілька разів переходив кордон з РФ. Зокрема, бійці РДК зайшли в Грайворонський район Бєлгородської області, щоб створити демілітаризовану зону.

Тоді на території Бєлгородської області запровадили режим контртерористичної операції. За словами представників РДК, внаслідок рейду їм вдалося захопити бронетранспортер, стрілецьку зброю та іншу техніку.

Внаслідок останньої операції, яку РДК і легіон Свобода Росії провели в Бєлгородській області, вдалося зібрати важливу для української розвідки інформацію, заявив представник ГУР Андрій Юсов.

За його словами, відомості не розголошуватимуться, однак частину інформації побачив увесь світ. Йдеться про нездатність російського силового апарату захистити свої території та вразливість РФ до внутрішніх ударів.

Представник ГУР Андрій Черняк заявив, що українські військові обмінюються певною інформацією з РДК та легіоном Свобода Росії, проте безпосередньо не допомагають бійцям під час спецоперацій на території РФ.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру