Атака дронів на москву: Офіс Президента України заявляє: російські безпілотники “хочуть повернутися до своїх творців”

Дата: 30.05.2023
Автор:

Атаку дронів на Москву 30 травня прокоментував радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк. Він заявив, що російські БПЛА “хочуть повернутися до своїх творців”.

Про це Подоляк сказав у ефірі програми Breakfast Show.

 Радник керівника ОП припустив, що не всі російські дрони “готові атакувати Україну”.

“Ви ж знаєте, ми втягуємося в епоху штучного інтелекту. Можливо, не всі дрони готові атакувати Україну і хочуть повернутися до своїх творців, та відповідним чином поставити запитання: “А навіщо ви нас відправляєте бити по дітях України, по Києву тощо?” – висловив думку Подоляк.

Він також наголосив, що жодних поступок з боку України на користь Росії у повномасштабній війні не буде. Зокрема, неможливі жодні лінії розмежування, як то було в період АТО на Донбасі 2014 року.

“Всі люди, які чомусь вважають, що можуть грати в односторонню гру, тобто що можна буде руйнувати суверенну державу абсолютно безкарно, після 15-ти місяців вони так і не зрозуміли, що в принципі, 14-го року в них не буде? Жодного там підписання лінії розмежування. Що вони далі зі своїми понтами розповідатимуть, як вони весь світ на коліна ставлять, – цього не буде. Кожен із них відповідатиме в повному об’ємі”, – запевнив радник голови ОП.

Атака дронами на Москву

У Москві 30 травня прогриміли вибухи і спрацювала ППО. Згодом місцева влада заявила про атаку безпілотниками. Внаслідок цього у російські столиці є пошкодження у будинках та поранені, сотні мешканців квартир довелося евакуювати. Атаки дронами зазнало і Підмосков’я: там теж працювала ППО і лунали вибухи.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру