Євробачення-2023 у Ліверпулі відкрила українка Юлія Саніна

Дата: 10.05.2023
Автор:

Юлія Саніна у шкіряно-вогняній сукні українського бренду GUDU додала трохи гранджу у цукеркову картинку "Євробачення"

9-го травня британський Ліверпуль потонув у величезній кількості синьо-жовтих прапорів. На малій батьківщині гурту The Beatles стартував пісенний конкурс Євробачення-2023.
Україна, яку нині представляє гурт TVORCHI, на правах переможця минулого року відразу проходить до фіналу.

Крім нас, за результатами першого півфіналу, за перемогу також боротимуться Хорватія, Молдова, Швейцарія, Фінляндія, Чехія, Ізраїль, Португалія, Швеція, Сербія та Норвегія.

Без перебільшень, перший день змагання запам’ятався не лише яскравими виступами країн-учасниць. Відкривала вечір і конкурс загалом співачка Юлія Саніна, яка також є ведучою Євробачення-2023.

Лідерка The HardKiss виступила з піснею “Маяк”. Крім неї на сцені з’явився також гітарист бенду Вал Бебко у компанії неймовірного балету, що вбрався у кольори логотипу конкурсу.

Після власного виступу Юлія разом з іншими ведучими привітала глядачів та Батьківщину, нагадавши усьому світу, що Україна не змогла приймати конкурс через повномасштабну війну росії.

Після закінчення конкурсної частини на глядачів чекав виступ співачки-українки Alyosha. Зірка виконала разом з британською артисткою Ребеккою Фергюсон пісню, присвячену подіям в Україні.

Alyosha розповіла історію мільйонів українських родин. В емоційному номері звучала сирена повітряних тривог, а балет розповідав історію пари, яку розлучила війна.

 Нагадаємо, другий півфінал відбудеться 11-го травня. Фінал, у якому ми побачимо український гурт TVORCHI, пройде 13-го травня.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру