Нові українські ударні безпілотники спокійно можуть покарати москву…

Дата: 05.12.2022
Автор:

Державний концерн Укроборонпром заявив, що переходить до фінальної стадії випробувань українського ударного безпілотника.

Про це в ефірі телемарафону заявила прес-секретар “Укроборонпрому” Наталія Сад, інформує РБК-Україна.

“Позаду – низка успішних випробувань. І ми переходимо до етапу випробування під впливом радіоелектронної боротьби. Після цього ми сподіваємося, що зможемо побачити його в бойовому застосуванні. Обіцяли до кінця цього року – намагаємося обіцянки дотриматися”, – сказала Сад.

Передбачається, що український безпілотник зможе нести бойову частину 75 кг та мати дальність польоту до 1 000 км.

На росії – вже істерика у ЗМІ з приводу того, що нові українські безпілотники зможуть легко дістати москву і нанести удар по кремлю. Зокрема, паніка викликана сьогоднішнім погромом на військових аеродромах агресорів під Сaратовом і Рязанню. На відміну від росіян, які чекають безпілотники з Ірану, українці самі здатні розробляти потужну сучасну зброю. І на відміну від фанерних іранських “Шахідів”, українські безпілотники спокійно “працюють” і в морози.

На росії чудово розуміють, що безпричинним вторгненням на землі суверенної держави, окупацією територій і безкінечними підлими терористичними ударами по цивільній інфраструктурі України москва давно вже заслужила на покарання…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру