Втікаючи від ЗСУ уплав через Дніпро, окупанти покинули велику кількість амуніції, боєприпасів і зброї

Дата: 15.11.2022
Автор:

Втеча з Херсону стала черговою ганьбою росіян, яких перед цим так само викинули з-під Києва, з Чернігівщини, Сумщини, Харківщини і Миколаївщини... Малюнок Юрія Журавля

Міністерство оборони України опублікували відео з берега Дніпра на Херсонщині. На ньому зафіксовано, як російські окупанти, відступаючи, залишили форму на березі, щоб переплисти річку. Про це інформує УНН, посилаючись на сторінку оборонного відомства у Twitter.

Цитата

“Російські окупанти зняли форму і попливли через Дніпро. Вгадаймо, що їх чекає по той бік: теплий одяг чи удари HIMARS?” – написали у Міноборони.

Деталі

На відео, знятому українськими військовими, видно, що окупанти, тікаючи від контрнаступу ЗСУ, залишили на березі річки дуже багато фоменного одягу, взуття, бронежилетів і шоломів, а також патрони та зброю.

Нагадаємо

11 листопада Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що Херсон повертається під контроль України.

Наступного дня, 12 листопада, до звільненого Херсона прибув командувач ОК “Південь” генерал-майор Андрій Ковальчук. Жителі зустріли його оплесками і вигуками: “Дякую”.

14 листопада агентство Reuters повідомило про візит Володимира Зеленського до Херсона. Згодом президент поділився фото зі звільненого міста.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру