На День Незалежності України 2023 року заплановано концерт Ореста Лютого в деокупованій Ялті

Дата: 15.11.2022
Автор:

Письменник, поет, композитор і музикант Антн Мухарський (сценічний псевдонім – Орест Лютий) анонсував концерт у Ялті, який він планує провести у День Незалежності України, 24 серпня 2023 року. У деокупації Криму до цього часу він не має жодного сумніву.

“24.08.2023 – Ялта, на Набережній біля “Макдональдса”, – пише митець на своїй сторінці у Facebook. – Ми віримо в нашу незрівнянну Армію і робимо все для її підтримки. Вже передали на потреби наших захисників понад 6.4 мільйони гривень, зібрані на виступах у США, Канаді та Європі. Саме тому перший концерт після Перемоги проведемо в українському Криму. Купуючи квиток зараз, ви підтримуєте студійний запис альбому Ореста Лютого “Переможних пісень для ЗСУ” та видання роману Антіна Мухарського “Русофоб”.

Якщо ви з якихось причин не зможете приїхати до Ялти, квиток можна буде обміняти на аналогічний у іншому великому місті України, куди ми завітаємо з туром, або ж на книжки Антіна Мухарського.

У програмі – улюблені пісні з програм “Лагідна та сувора українізація”, “Росіян в Донбасє нєт” та нові хіти з альбому “Я, кум, дві лопати”.

КВИТКИ на сайті UKRIDEABOOK.

З ВІРОЮ У ЗСУ – РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру