Найближчим часом Україна отримає від Німеччини ще три системи ППО IRIS-T

Дата: 25.10.2022
Автор:

Німеччина найближчим часом передасть Україні ще три системи протиповітряної оборони IRIS-T. Як повідомляє “РБК-Україна” про це канцлер ФРН Олафа Шольца заявив під час 5-го німецько-українського економічного форуму, передають Патріоти України.

 ”Ще три такі системи будуть доставлені найближчим часом”, – заявив він, додавши, що Німеччина і надалі спільно з партнерами буде підтримувати Україну доти, доки це необхідно. Нагадаємо, раніше Німеччина вже передала Україні систему ППО IRIS-T, її було розміщено на південному напрямку.

Перший комплекс протиповітряної оборони IRIS-T виробництва Німеччини показав себе з надзвичайно гарної сторони під час останніх ракетних обстрілів та атак дронами, повідомив речник Повітряних Сил України Юрій Ігнат. За його словами, система IRIS-T новітня система у світі, а з такою модернізацією, як прийшла до України, фактично в одному екземплярі.

IRIS-T — найсучасніша зенітна система Німеччини. Ракети ППО здатні вражати цілі на висоті до 20 кілометрів і відстані до 40 кілометрів.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру