Два таджики розстріляли як мінімум 26 російських солдат, які готувалися воювати проти України

Дата: 16.10.2022
Автор:

Одинадцять російських солдатів вбито, ще 15 поранено внаслідок стрілянини, яку відкрили мобілізовані на полігоні в Бєлгородській області.

Про це повідомляє «Інтерфакс», з посиланням на міноборони росії. Зазначається, що оборонне відомство рф розцінює стрілянину, як теракт.

«15 жовтня на полігоні Західного військового округу в Бєлгородській області двома громадянами однієї з країн СНД здійснено терористичний акт. На заняттях із добровольцями терористи обстріляли особовий склад підрозділу. В результаті 11 людей загинули, 15 постраждали. Вогнем у відповідь знищені двоє стрільців», – йдеться у повідомленні міноборони росії.

 До офіційного підтвердження, інформація про стрілянину на полігоні почала з’являтися в Telegram-каналах. Зокрема, повідомлялося, що стріляли громадяни Таджикистану, і одному з них вдалося втекти. Конфлікт нібито виник «на релігійному ґрунті».

Зауважимо, що спочатку  Telegram-канали повідомляли про 22 убитих та 16 поранених внаслідок стрілянини, проте міноборони росії не підтвердило цю інформацію.

Також за інформацією Sota, стрілянина сталася на полігоні у селищі Солоті. На цьому полігоні раніше знаходилося понад 100 осіб із Брянської області, які категорично відмовлялися від відправлення воювати під українським Лиманом. Військове керівництво понад тиждень намагалося вмовити їх вирушити на бойові позиції.

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру