Український мультфільм отримав водночас дві високі відзнаки міжнародного канадського фестивалю Sunday Shorts

Дата: 02.09.2022
Автор:

Український мультфільм “Непотрібні речі” отримав головну нагороду міжнародному фестивалю Sunday Shorts в Канаді, окрім того, жюрі відзначило і сценарій як найкращий.

Повідомляючи на своїй сторінці у Facebook про цю подію і вітаючи свою команду з подвійною перемогою, режисер мультфільму Дмитро Лісенбарт процитував свого знаменитого колегу, анімаційного режисера Джона Ласетера (компанія PIXAR): “Жодна чудова анімація не врятує погану історію!” Анімаційний фільм, який розповідає про робота, який завів собі “домашнього вихованця” – людину, створено на основі фантастичного оповідання класики літератури Роберта Шеклі “Крамниця непотрібних речей”.

Мультфільм “Непотрібні речі” стартував з показами влітку 2021 року – на Шанхайському міжнародному кінофестивалі відбулася його світова прем’єра. Відтоді отримав цілий ряд відзнак різноманітних фестивалів.

Кінопроєкт анімаційного фільму “Непотрібні речі” був одним із переможців Дванадцятого конкурсного відбору Держкіно України. Режисером стрічки є Дмитро Лісенбарт, автори сценарію – Дмитро Лісенбарт та Андрій Рушковський, художник-постановник – Дмитро Кривонос, продюсер – Віталій Хало, кінокомпанія Marcus Film.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру