Бригада ЗСУ “Холодний Яр” продовжує гнати ворога на Ізюмському напрямку

Дата: 06.08.2022
Автор:

Збройні Сили України знову посунули лінію фронту на Харківщині на декілька кілометрів вперед - в бік кордону з росією

Бійці 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» просунулися на Ізюмському напрямку та витіснили ворога за село Дібрівне на Харківщині, тим самим пересунули лінію фронту.

Як інформує Україна молода, про перебіг бойових дій у цьому краї розповів офіцер 93-ї бригади Олександр на відео «холодноярівців».
Захисник говорить, що відрізані від постачання військові російської армії тікали з околиць, кидаючи техніку. Щоправда, перед відходом рясно замінували село протипіхотними й протитанковими мінами.
«Ми видалили їх просто. У них не залишилося шляхів підвозу, порушилася вся логістика і люди просто… Ну, які люди – ті створіння, які там були, зрозуміли, що їм перекрили кисень. Вони “героїчно” відступили»,– зазначив Олександр.
Він додав, що на початку боїв у цих околицях перебувало багато російських військових – точно кілька рот, із десятками танків і бронемашин. Відповідно, втратили окупанти теж багато особового складу й техніки.
«Вцілілу ми забираємо. Хоча вони, кидаючи машини, просто мінували їх – залишали протипіхотні й протитанкові міни»,– підкреслив боєць 93-ї бригади.
Він констатував, що нині від самого Дібрівного мало що залишилося після російських обстрілів. На кадрах видно зруйновані вщент будинки селян і безліч одиниць знищеної ворожої техніки, що вже встигли порости хащами.
Водночас територія перебуває під повним контролем ЗСУ, захисники продовжують відбивати наступи загарбників на Ізюмщині.
Як повідомляла УМ, укранським військовим вдалося перехопити стратегічну ініціативу у боях та змусити російського ворога перерозподіляти сили.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру