ЗСУ знищили ворожий військовий ешелон на Херсонщині

Дата: 01.08.2022
Автор:

Українські військові завдали удару по ешелону з технікою, боєприпасами й живою силою окупантів на Херсонщині. У результаті внаслідок цього удару РФ втратила понад пів сотні бійців. Про це повідомило оперативне командування «Південь».

Так, у неділю, 31 липня, ЗСУ влучили у ворожий осередок. Українська авіація завдала два удари по опорних пунктах окупантів у районах Олександрівки та Благодатного на Херсонщині. Окрім того, ракетно-артилерійські підрозділи атакували російські станції радіоелектронної боротьби в районі Біляєвки.

«Також отримано підтвердження влучання по ешелону з військовою технікою, боєприпасами й живою силою в районі залізничної станції Брилевка. Втрати дорозвідуються», – додали в ОК.

 Загалом, за добу, українські захисники тільки на півдні знищили щонайменше 52 окупантів, 4 танки, 2 самохідні артилерійсько-мінометні установки «Нона-С», самохідну артустановку, 8 одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також ще 4 склади з боєприпасами в Бериславському й Баштанському районах.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру