Бригада ЗСУ “Холодний Яр” розпочала активну фазу бойових тренувань

Дата: 09.02.2022
Автор:
93-а окрема механізована бригада ЗСУ “Холодний Яр”  поступово входять в активну фазу тренувань. В умовах зростаючої агресії з боку ворога заняття проводять, не зважаючи на складні погодні умови.
Так, протидиверсійний резерв 93 бригади тренувався відбивати умовний напад ворожої диверсійно-розвідувальної групи. За легендою навчань, ДРГ противника атакує контрольно-пропускний пункт бригади, а також намагається взяти під контроль зупинку в смт Черкаському на Дніпропетровщині в безпосередній близькості до території частини. Протидиверсійна група холодноярців за допомогою БРДМ-2 дає відсіч силам ворога.
Окрім того, розпочалася індивідуальна підготовка бійців-строковиків та контрактників, які вперше підписали контракт. На загальновійськовому полігоні смт Черкаського із солдатами провели заняття з вогневої підготовки – зі стрілецької зброї, гранатометів і озброєння бронемашин. Особливу увагу приділили тим, хто служить нещодавно. Інструктажі проводять досвідчені контрактники, які пройшли бої у зоні АТО/ООС – як відомо, бригада “Холодний Яр” відзначилася в боях проти ворога найкращим чином.
Нагадаємо: 93-а ОМБр “Холодний Яп” – той самий підрозділ, за підле вбивство бійця з якого проросійські терористи отримали у відповідь перший бойовий удар турецького “Байрактара”, який спопелив ворожу гаубицю…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру