Впевнена підготовка: у Києві, Одесі та інших містах України проходять масштабні вишколи для цивільних – з тактики, медицини і застосування зброї

Дата: 01.02.2022
Автор:

Понад 300 учасників взяло участь у великому вишколі з цивільної оборони, що пройшов на вихідних у Києві за ініціативи лідера Нацкорпусу Андрія Білецького та Громадського штабу оборони. В умовах, коли Росія продовжує стягувати війська й техніку до українських кордонів, кожен українець має бути готовим до оборони власного міста й своєї країни, наголошує сайт Національного корпусу.

Професійні інструктори з бойовим досвідом проводили тренування для киян з різним рівнем підготовки. Всі охочі мали можливість навчитись поводження зі зброєю, пройти заняття з тактики й медицини, проходження смуги перешкод, взяти участь у тренуванні з ведення бою у місті, а також відпрацювати техніку ведення засідок. Як це було – дивіться у відео від Нацкорпусу та слідкуйте за новинами.

Наступний вишкіл пройде у Києві вже на цьому тижні, 6 лютого. Вишкіл у Тернополі триває сьогодні, 1 лютого. Вишкіл у Одесі відбудеться 5 лютого. Також вишколи із максимальним залученням готових готових зі зброєю обороняти державу, триватимуть п усіх без винятку регіонах України.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру