Десантно-штурмові війська розпочали бойові навчання

Дата: 18.03.2020
Автор:

На Дніпропетровщині розпочалися навчання військових частин та підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

В навчаннях беруть участь і підрозділи армійської авіації, а також підрозділи Національної гвардії України, повідомляє пресцентр Міноборони.

«Навчання такого формату в ДШВ проводяться не вперше, однак вони будуть досить складними. Сплановано багато практичних етапів та ввідних, від надходження яких командирам необхідно буде швидко приймати рішення, діяти по обстановці», – підкреслив генерал-лейтенант Євген Мойсюк.

З початком проведення командно-штабного навчання, підрозділи окремої повітрянодесантної бригади були приведені у бойову готовність та здійснили марш до визначених районів.

На маршрутах висування, воїни-десантники практично відпрацювали завдання під час нападу диверсійно-розвідувальних груп противника, розташування на місцевості тощо.

Повідомляється, що в ході навчання, штабами підрозділів будуть відпрацьовані питання планування та застосування підрозділів у різних видах загальновійськового бою.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki


Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру