10 000 ультрас “Динамо” і “Шахтаря” водночас скандували “Слава нації! Смерть ворогам!”

Дата: 13.03.2014
Автор:

Під час дружнього матчу між фанатами – ультрас “Динамо” і “Шахтаря” показали єдність і монолітність України. 10 тисяч фанатів разом скандували ” Слава Україні! Героям Слава!”,  ”Слава нації! Смерть ворогам!” і “Україна – понад усе!” 
Нагадаємо, в день , коли мала відбутися зустріч динамівців і “гірників” у рамках чемпіонату України , – на газон київської арени вийшли фанати клубів , повідомляє NewsOboz.org з посиланням на Цензор.Нет.
Гостями матчу стали футбольні зірки Олександр Шовковський і Володимир Єзерський , які по закінченню матчу привітали своїх шанувальників.
Фанати футболу зі всієї України прийшли підбадьорити гравців ультрас. Перемогу в матчі здобули обидві команди. Гра закінчилася з рахунком 1:1. По закінченню гравці відправилися до своїх уболівальників з подяками і привітаннями. Свій гол від ” синьо-білих ” забив Паляк , а від команди ультрас “Шахтаря” – Тимченко.
Під час матчу на стадіоні прозвучав і козацький марш . Відзначимо, що вболівальники однаково підтримували обидві команди, а наприкінці разом з гравцями виконали гімн України.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру