Світ ще раз переконався у варварстві окупантів: посли Франції і Німеччини побачили українські катери, з яких росіяни ганебно вкрали навіть унітази

Дата: 21.11.2019
Автор:

Президент Володимир Зеленський після огляду повернених РФ катерів “Бердянськ” і “Нікополь” та буксира “Яни Капу” в Очакові повідомив, що на них не вистачає частини озброєння і обладнання, і заявив, що Україна вимагатиме від Росії повернути “все що там є”.

Джерело: брифінг президента в Очакові

Пряма мова: ”Те що ми побачили, дійсно не вистачає і обладнання частково, і частини озброєння. Я побачив стан, буде розслідування.

Ми обов’язково звернемось до російської сторони, щоб нам повернули все, що там є.

Паралельно ми готові одремонтувати… Десь три місяці – і все буде на ходу”.

Деталі: Зеленського в Очакові супроводжували послиня Німеччини Анка Фельдгузен і посол Франції Етьєн де Понсен, а також спецпредставник ОБСЄ у складі Тристоронньої контактної групи у Мінську Мартін Сайдік.

Раніше, 20 листопада командувач Військово-морськими силами Ігор Воронченко розповів, що українські судна, затримані в Керченській протоці в листопаді 2018 року, поверталися в Україну на буксирі, бо росіяни їх фактично “угробили”.

Джерело: ”4 канал

Пряма мова Воронченка: ” Вони своїм ходом не йдуть. Росіяни їх угробили. Познімали навіть плафони, розетки і унітази. Так що ми зараз покажемо всьому світу варварське ставлення росіян”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру