Комбриг “Закарпатського Легіону” помер від поранень, отриманих від вибуху міни у зоні ООС

Дата: 19.11.2019
Автор:

Вранці 19 листопада помер командир 128-ї гірсько-штурмової бригади Євген Коростельов, який був поранений на передовій кілька днів тому.

Цю інформацію BBC News Україна підтвердили у преслужбі Генштабу та штабі Об’єднаних сил. Комбриг помер близько 4-ї ранку у Харківському військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

Євген Коростельов був пораний 12 листопада біля Новотроїцького під час обходу передових позицій – він разом з іншим офіцером підірвався на міні. Повідомлялося про серйозні поранення ніг. Згодом його у важкому стані доправили до госпіталя у Харкові.

Євген Коростельов став комбригом 128-ї бригади лише у вересні цього року. До того служив у 25-й десантній бригадій, де був начальником артилерії і заступником командира. Воював з 2014 року, пройшов багато “гарячих” точок на Донбасі. Мав звання полковника.

У Євгена Коростельова залишилася дружина, донька і син. Йому було 38 років.

“Полковник Коростельов прийшов до нас не так давно, але одразу впевнено почав командувати Закарпатським Легіоном. “Ми одна сім’я, одна велика 128-ма сім’я”, – ці його слова на нараді не залишали жодних сумнів, що так і є”, – говориться на сторінці 128-ї бригади “Закарпатський Легіон”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру