В Україні освоїли випуск «Градів» без російських комплектуючих

Дата: 20.09.2019
Автор:

У липні місяці цього року було успішно проведено кваліфікаційні випробування дослідних зразків чотирьох направляючих труб артилерійської частини виробу БМ-21 «Град».

Державне підприємство «Шепетівський ремонтний завод» опанувало виготовлення повного спектра складових та компонентів для ракетної частини РСЗВ БМ-21 «Град», передають Патріоти України з посиланням на прес-службу підприємства.

Так у липні місяці цього року на одному з військових полігонів ДП «Шепетівський ремонтний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», було успішно проведено кваліфікаційні випробування дослідних зразків чотирьох направляючих труб артилерійської частини виробу БМ-21 «Град».

Нагадаємо, у 2017 році підприємство представило спеціальну частину 122 мм РСЗВ БМ-21 «Град» власного виробництва, виготовлену з українських комплектуючих. Повідомлялося, що цей комплект може встановлюватися на будь-яку платформу, не прив’язуючись до конкретного типу автомобільного шасі. Крім того, інтеграція нових цифрових технологій дозволяє здійснювати наведення на ціль безпосередньо з кабіни, забезпечує високоточну навігацію і топографічну прив’язку, а також дозволяє значно зменшити час на розгортання і згортання комплексу на позиції завдяки впровадженню автоматичних режимів роботи.

«На даному етапі підприємство завершило повний цикл освоєння та виготовлення усіх комплектуючих, що входять до складу артилерійської частини виробу БМ-21 «Град», – наголошується у повідомленні прес-служби вітчизняного підприємства.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру