Голлівудські акторки охоче хваляться вишиванками від українських дизайнерів

Дата: 18.08.2019
Автор:

Кетрін Зета-Джонс з Майклом Дугласом - на відпочинку у Сан-Тропе

Зірки західного кінематографу та шоу-бізнесу часто вдягають вишиванки українських брендів – новий потужний поштовх цій моді дала Революція Гідності і сплеск інтересу у світі до української історії та культури. Традиційно, вишиванками цікавляться більше “зіркові” жінки США і Європи – і вдягають їх на свята та в період літнього відпочинку на знаменитих курортах.

Голлівудська акторка Кетрін Зета-Джонс похизувалася модним look’ом в українській вишиванці – під час серпневого відпочинку у Сан-Тропе вона фотографувалася зі своїм чоловіком Майклом Дугласом у сукні з вишитим орнаментом «Київські каштани» від української дизайнерки Юлії Магдич.

Не минуло і двох тижнів, як українське вбрання продемонструвала і Демі Мур. 56-річна зірка на своїй сторінці в Instagram опублікувала знімок, на якому позує у зеленій сукні-вишиванці від української дизайнерки Віти Кін, тримаючи на руках песика на ім’я Мерпль, повідомляє ТСН.

“Із Мерпль будь який лук – це вогонь! Але моя Vita Kin ситуації не погіршує!”, – підписала знімок акторка.

Свій образ зірка доповнила замотаним шарфом на голові та модними окулярами.Нагадаємо, що це не вперше, коли Демі Мур обирає вбрання від української дизайнерки. Не так давно у вишитій зірка завітала на фотовиставку Саші фон Бісмарка у жовтій вишитій сукні від тієї самої української марки Vita Kin.

Демі Мур зі своєю Мерпл

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру