У зоні ООС стартував проект “Українське кіно – Луганщині”

Дата: 14.07.2019
Автор:

У рамках популяризації української кінопродукції в районі проведення операції Об’єднаних сил стартував проект «Українське кіно – Луганщині». Про це повідомляє Facebook Операції Об’єднаних Сил.

Захід організований командуванням Об’єднаних сил спільно з Громадською організацією «Мистецька вежа» та за підтримки Державного Агентства України з питань Кіно.

Відтак, для військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил проводяться покази відомих українських кінострічок «Позивний «Бандерас»», «Червоний», «Гуцулка Ксеня», документальних фільмів «Перша сотня», «Будинок «Слово»». Також для школярів Луганщини організовані покази низки дитячих фільмів.

Слід зазначити, що на усіх заходах присутні творці сценарію художнього фільму «Позивний «Бандерас»» Артемій Кірсанов та Сергій Дзюба. Автори фільму проводять творчі зустрічі з українськими захисниками та школярами маленьких міст та селищ.

Перші кінопокази відбулися у Сєвєродонецьку та Привіллі. Незабаром мешканці інших прифронтових населених пунктів матимуть змогу познайомитися з сучасним українським кінематографом.

 Фото – з Facebook Операції Об’єднаних Сил

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру