Морський спецназ відпрацював десантування без парашутів і роботу на максимальній глибині у італійській екіпіровці

Дата: 25.06.2019
Автор:

Водолази-розвідники з Центру спецпризначення здійснили десантування беспарашютным способом в складі ланки вертольотів армійської авіації. Про це повідомляється у Facebook 73-го морського центру спеціального призначення, передає “Хроніка.інфо” з посиланням на “Інформаційний опір”.

Як повідомляється, під час виконання завдань за призначенням морський спецназ постійно співпрацює з армійською авіацією Сухопутних військ ЗС України.

На морському полігоні водолази-розвідники 73 МЦСпН здійснили десантування беспарашютным способом по-штурмовому в складі ланки вертольотів Мі-8 армійської авіації.

Окрім того, військові водолази випробували нове італійське водолазне спорядження замкнутого циклу, повідомляє телерадіостудія «Бриз» МО України.

Нагадаємо, у вересні ц.р. почне підготовку фахівців нова водолазна школа Міноборони. Тут будуть готувати водолазів базового та середнього рівнів, а також водолазів спецпризначення.

З метою підвищення власного рівня навченості майбутніх викладачів та інструкторів школи, було організовано водолазні збори, під час яких проводили практичні занурення зі спорядженням замкнутого циклу «Кисневий ребризер». Дане спорядження італійського виробництва, що дозволяє проводити роботи на глибині до 20 метрів.

«З-за багатьох чинників, командуванням ВМС ЗС України прийнято рішення, що саме це спорядження буде надалі взяте на озброєння. Воно вкрай необхідне для підрозділів Спецпризначення. Тому що працює по замкнутому циклу і системі «апарат-легені». З цієї системи немає випуску відпрацьованого повітря у воду. Тому водолаза, який знаходиться в воді, не можна побачити з поверхні», – зазначив начальник водолазної школи Сергій Титаренко.

Варто додати, що самі італійські апарати надали волонтери з команди People’s Project.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру