Українські силовики піймали керівника “ЦВК ДНР”, який навесні 2014 року організовував і проводив незаконний “референдум” на Донеччині

Дата: 15.06.2019
Автор:

Спеціаліст з проведення проросійських "референдумів" нахабно приїхав до Києва - і опинився в наручниках...

Генеральна прокуратура та Служба безпеки України затримали керівника “центральної виборчої комісії ДНР” Романа Лягіна, який в травні 2014 року організовував та проводив так званий референдум на окупованій території Донецької області. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко, зазначають Патріоти України.

“ГПУ та СБУ затримали керівника «центральної виборчої комісії днр», який в травні 2014 року організовував та проводив так званий референдум днр. Громадянину Лягіну інкримінується державна зрада. На все приходить час розплати”. – написав Луценко на своїй сторінці у Facebook.

В СБУ поки не уточнюють, де був затриманий 39-річний колишній «глава ЦВК ДНР», проте в соцмережі на його сторінці, яка вже явно перебуває під контролем українських спецслужб, з’явився запис про те, що Лягіна нібито побачили і впізнали вимушені переселенці. І сталася ця зустріч в Києві, в районі метро «Видубичі», на вулиці Тимирязевській, біля будинку № 44. Цікаво, що на своїй сторінці Лягін навесні цього року став позиціонувати себе … як громадянин України.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру