Українець, який врятував життя кількох людей, став героєм польських ЗМІ

Дата: 10.06.2019
Автор:

Український водій став героєм польських ЗМІ після того, як стало відомо, що він врятував кількох людей з палаючих автомобілів у масштабній ДТП біля Щецина, повідомляють Патріоти України.

Так, в результаті вчорашньої аварії на польській автостраді А6 загинуло 6 людей та ще 16 отримали поранення. ДТП біля Щецина стала однією з найбільш кривавих за останні роки в Польщі.

Як зазначає «Радіо Щецин», українець зумів визволити кількох людей з автомобілів, які спалахнули після того, як потрапили у ДТП. Аварія за участі шести легковиків і однієї вантажівки сталася в неділю, 10 червня, приблизно о 13:00 за місцевим часом. Після зіткнення автомобілі загорілися.

За словами українського водія Андрія (польські ЗМІ не повідомляють його прізвища), він їхав вантажівкою і побачив, як інший вантажний автомобіль, що їхав попереду, почав раптово гальмувати. Далі він почув сильний гуркіт і побачив полум’я. В цей момент вантажівка водія, що їхав попереду, почала таранити легкові автомобілі, які стояли в цей час у заторі.

Андрій зупинив свій автомобіль, взяв вогнегасник і кинувся на допомогу. «Мені вдалося витягнути жінку і дітей, але я не міг врятувати чоловіка», – розповів водій. Коли вогнегасник перестав працювати, український водій повернувся до своєї вантажівки і взяв дві каністри з водою для гасіння вогню, але, за його словами, це не допомогло, оскільки вогонь вже був занадто великий.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру