Для українських морських піхотинців розроблено нову бронемашину

Дата: 30.04.2019
Автор:

Для озброєння українських морських піхотинців пропонується нова бойова броньована машина “Отаман” вітчизняного виробництва.

Як повідомляє “Ліга оборонних підприємств України“, проект відповідної техніки – ББМ 6х6 шифр “Отаман” – був розглянутий на нараді у заступника міністра оборони України генерал-лейтенанта Ігоря Павловського.

Відомо, що в заході взяли участь представники керівництва Ліги, Генштабу ЗСУ, Державного науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Департаменту військово-технічної політики та розвитку ОВТ Міноборони, інших структур оборонного відомства.

Проект також розглянули представники приватних оборонних підприємств “Телекард-прилад”, корпорації “Таско” і Науково-виробничого об’єднання “Практика”. Останні беруть участь у розробці “Отамана”.

“За підсумками наради було затверджено загальний вигляд майбутньої бойової машини і визначені подальші завдання підприємствам-учасникам кооперації, про подальшу роботу над проектом”, – сказано в повідомленні прес-служби.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру