Потужні самохідні артустановки для ЗСУ стали ще кращими

Дата: 22.04.2019
Автор:

Найбільші втрати регулярним російським військам на Донбасі в гарячі дні 2014-2015 років завдала саме українська артилерія, котра виявилась на порядок вищою за вишколом у порівнянні з російською.

На САУ МСТА-С калібру 152-мм, що стоять на озброєнні ЗСУ, почали встановлювати новітні вітчизняні електронно-оптичні системи типу “Око”, повідомляють “Патріоти України” з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

У повідомленні наголошується, що в ЗСУ продовжуються заходи щодо відновлення та модернізації озброєння артилерійських підрозділів. З цією метою на військових арсеналах проводиться повний цикл ремонтних робіт на озброєнні буксирувальної та самохідної артилерії, нових зразків мінометного озброєння.

В рамках модернізації на 152 мм самохідних артилерійських установках МСТА-С , окрім відновлення, встановлюються новітні вітчизняні електронно-оптичні системи типу Око, які дозволяють вести огляд місцевості за будь-якої пори доби в декількох режимах.

Окрім цього, ремонтними підрозділами освоєно відновлення блоків вузлів та агрегатів артилерійських установок, коробок передач та двигунів автомобілів, на яких вони розміщені. Також тут впроваджено капітальний ремонт бронетанкових шасі, що в комплексі дозволяє відновлювати таку техніку у повному обсязі.

Важливим напрямком ремонтників залишається виготовлення індивідуальних та групових комплектів запчастин, інструментів, приладдя, призначеного для експлуатації та ремонту техніки. Тут також виготовляють спецодяг, танкові шлемофони , чохли на військову техніку усіх калібрів та систем.

Не зупиняється й напрямок покращення матеріально-технічної бази військового арсеналу та обладнання нових цехів виробництва сучасними засобами й майном. Все це дозволяє в рази швидше й ефективніше відновлювати озброєння, військову техніку, на яку з нетерпінням чекають у військах.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру