Визначено дати проведення Фестивалю Нескореної Nації «Холодний Яр»

Дата: 10.04.2019
Автор:

5-7 липня 2019 року на Черкащині проходитиме Фестиваль Нескореної Nації «Холодний Яр» — всеукраїнський націоналістичний, просвітницький, благодійний фестиваль. Вже вп’яте він відбуватиметься в урочищі Холодний Яр, у селі Грушківка Кам’янського району Черкаської області. Фестиваль вперше відбувся у 2015 році та став уже традиційним.

Не слід плутати фестиваль із вшануваннями героїв Холодноярської Республіки, що вже понад 20 років відбуваються у селах урочища Холодний Яр. Вшанування проходять як данина пам’яті українцям, що боролися проти московсько-комуністичної окупації на теренах Черкащини, зокрема в урочищі Холодний Яр (цьогоріч Холодноярські вшанування пройдуть 13-15 квітня).

Фестиваль “Холодний Яр” має дві рівноправні за важливістю мети:

  1. Просвітництво
  2. Благодійність

Досягнення першої мети відбувається шляхом змістового наповнення головних локацій фестивалю. Програма фестивалю складається із гутірок за участі відомих політиків та громадських активістів, відомих письменників, майстер-класів, а також музичної сцени. При цьому організатори обирають для гутірок теми, пов’язані з національно-визвольними змаганнями українців різних історичних періодів, політичною та геополітичною ситуацією в країні та світі, ідеологічними дискусіями, культурними новинами та презентаціями книг. Гурти й артисти на фестивалі виконують пісні виключно українською мовою.

Досягнення другої мети реалізується збором коштів на потреби українського війська.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру