60-річна українка перемогла на конкурсах краси у Болгарії та США

Дата: 06.04.2019
Автор:

Одеситка Світлана Гасс, якій у цьому році виповниться 60, не тільки бере участь у конкурсах краси, але і виграє на престижних американських конкурсах. Гасло красуні – життя після 50-ти тільки починається.

Поки її сусідки-однолітки сидять біля під’їзду, вона з онуком плаває в морі і катається на велосипеді. У те, що їй вже більше, ніж півстоліття, ніхто не вірить, йдеться в сюжеті ТСН.

“А ти взагалі пенсійний отримала? Я кажу, я? Мені навіть смішно, що я пенсіонерка”, – сміється Світлана. “Я веду правильний, активний спосіб життя. Харчування звичайно. А головне – любити себе і світ!”, – ділиться своїми секретами краси Гасс. Крім того, у свої 60 вона активно бере участь у конкурсах краси.

Її дочка записала на конкурс краси для жінок похилого віку в Болгарії. Спочатку Гасс відмовлялася, але потім погодилася: зробила фотосесію. У підсумку з Болгарії привезла титул “найкрасивіша бабуся”. З цього все і почалося. На конкурсі краси в Болгарії були представники з США, які і запросили Світлану Гасс в Атланту, брати участь у конкурсах не як бабуся, а як модель. І там вона теж здобула перемогу…

 https://www.unian.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру