Українські десантники отримали американські парашутні системи

Дата: 02.04.2019
Автор:

«Спецтехноекспорт» виконав контракт з поставки для ЗСУ парашутних систем спеціального призначення та керованих систем десантування вантажів Airborne Systems North America.

Парашутні системи типу “Крило” виробництва Airborne Systems

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 1 квітня, відзвітували у прес-службі держпідприємства «Спецтехноекспорт».

“Парашутами та іншим спеціальним обладнанням виробництва американської компанії  користуватимуться підрозділи Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, які вже кілька років співпрацюють з Airborne Systems North America та задоволені їхньою продукцією”, – йдеться у повідомленні.

Перед початком експлуатації нових десантно-парашутних систем, «Спецтехноекспорт» організував навчання військових інструкторів особливостям використання та обслуговування нового обладнання фахівцями американської компанії. Сторони готуються до виконання нових проектів.

Нагадаємо, що у лютому 2019 року делегація Збройних Сил України та Спецтехноекспорту здійснила робочий візит у Сполучені Штати Америки. Після вивчення досвіду проведення точного десантування особового складу та вантажів, Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України підтвердило інтерес до розширення співпраці з Airborne Systems.

За словами генерал-лейтенанта Михайла Забродського, така співпраця є значним кроком у розвитку Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. «Ми вже кілька років тісно співпрацюємо з компанією «Airborne Systems» та дуже задоволені їхньою продукцією», – підкреслив генерал-лейтенант.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру