Україна почне випуск лімітованої партії ексклюзивних Ан-2

Дата: 01.04.2019
Автор:

Україна почне випускати лімітовану версію Ан-2 для поціновувачів цієї моделі в усьому світі.

Літак матиме електричний двигун, кращу шумоізоляцію і вищий рівень комфорту. Місце навколо пілота й екіпажу буде оснащене шкірою та деревом клена. Замість аналогових пристроїв пілотів встановлять два великі сенсорні рідкокристалічні дисплеї. Кожен пілот зможе обирати на ній різний стиль зображення приладів, залежно від року й країни виробництва літака.

Наприклад, можна буде налаштувати вигляд пристроїв 1947 року або ж 1973 китайського виробництва. По центру кожного зі штурувалів та на лицевій частині літака встановлять срібні таблички “An-2 limited”. Саме ж руків’я штурвалів оснастять підігрівом і обтягнуть шкірою рідкісного бика ольвійського, який торік занесли до Червоної книги.

Елементи електроніки систем управління частково запозичать у Boeiіng. Завдяки такому рішенню, на Ан-2 навіть пілоти-початківці зможуть вправно підняти й посадити літак.

Першу партію із двох Анів уже замовили. Один із них відправлять в Арабські Емірати, інший на Кубу. Його придбає відомий кубинський музикант Артуріо Сантоваль. Він обрав цю модель, бо саме завдяки їй у дитинстві… перестав заїкатися.

“Літак так сильно підкидало в повітряних ямах, що після другого удару головою об стінку, в мене зникла ця проблема. Після цього я почав співати на професійному рівні”, – сказав він.

Ан-2 завдяки лімітованій версії отримають друге дихання і знову стануть візитною карткою України.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру