Жіноча збірна України з біатлону завоювала бронзу ЧС в естафеті

Дата: 16.03.2019
Автор:

Під час чемпіонату світу з біатлону у шведському Естерсунді жіноча збірна України зуміла фінішувати на третій позиції під час естафети.

Віта Семеренко стала однією з призерок чемпіонату світу в складі збірної України / Reuters

Першою серед українок бігла Анастасія Меркушина. Вона чисто відстрілялася на своїх вогневих рубежах та передала естафету на другій позиції. Відставання від перших італійок складало лише 5,4 секунди. Віта Семеренко вже у першій своїй стрільбі зробила промах, відтак українки відкотилися на третю позицію. Збірну Італії ж випередила США.

Та вже на третій передачі естафети у лідерах були шведки. Американки стали другі, а збірна України третьою. Тільки цього разу відставання від лідерів склало 39,9 секунди. Все через два промахи Юлії Джими на другій стрільбі. При цьому що українки у підсумку зробили лише п’ять промахів, що стало найкращим результатом у гонці.

Боротьба за призові місця з кожним разом загострювалася. Українки постійно боролися за потрапляння на п’єдестал. І таки вибороли бронзові медалі. Валя Семеренко третьою перетнула фінішну пряму, вигравши фінальній забіг у збірної Німеччини на 0,5 секунд.

Перемогу в естафеті здобула збірна Норвегії. Збірна Швеції фінішувала другою.

24 канал

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру