Українські військові кораблі і авіація провели навчання у Азовському морі

Дата: 15.03.2019
Автор:

Військово-морські сили України спільно з авіацією провели навчання в Азовському морі і відпрацювали злагодженість дій в бойовій обстановці. Про це повідомляє штаб Об’єднаних сил.

На маневрах був присутній і командувач ООС генерал-лейтенант Сергій Наєв, який перевірив бойову готовність чергових сил армійської, штурмової і винищувальної авіації, які призначені для підтримки дій кораблів ВМС та Державної прикордонної служби при виконанні бойових завдань в Азовському морі.

На навчання моряків і льотчиків підняли за сигналом тривоги, і був здійснений вихід з пункту базування для відпрацювання завдань.

“В ході виконання спільних заходів відпрацьовувалися питання відбиття повітряного нападу кораблями, підтримки авіацією дій корабельно-катерного угруповання і ведення вогню зі штатного озброєння кораблів по надводній цілі. При переході морем кораблі здійснювали маневри і шикувались в різні бойові порядки – ордер протиповітряної оборони, похідний порядок кільватера, бойовий порядок фронту. Перевірка бойової готовності і тренування показали відмінну злагодженість кораблів і авіації, їх здатність виконувати бойові завдання точно, влучно і у встановлені терміни”, – йдеться в повідомленні ООС.

За тиждень до цього у Чорному морі кораблі ВМС України провели спільні навчання з кораблями турецьких ВМС.В А

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру